Gratis verzending bij bestellingen boven de € 75,00! Uw bestelling wordt binnen drie werkdagen verzonden.
Uw winkelwagen is leeg

Rhinestones vormpjes

Rhinestones vormpjes zijn gemaakt van glas en hebben een platte achterkant met daarop een (hot-fix) lijmlaagje. Dit lijmlaagje hecht zich na verhitting met een strijkijzer of een hot-fix applicator op het kledingstuk.
Afbeelding Artikel- Prijs
Pick up Potlood

Pick up Potlood

Het Pick up Potlood wordt gebruikt voor het plaatsen van alle Hot fix steentjes op transferfolie. Met behulp van het draadje kunt u het potlood als het ware slijpen. Hoe meer omhulsel u verwijderd en hoe schuiner u het potlood houd tijdens het vegen/kleuren hoe scherper de punt wordt. Let op gebruik nooit een puntenslijper bij dit product

€1,50
Rechthoek (Crystal ) - Rhinestones

Rechthoek (Crystal ) - Rhinestones

Rhinestones rechthoek zijn gemaakt van glas en zijn 2 mm bij 4 mm. Ze hebben een platte achterkant met daarop een (hot-fix) lijmlaagje. Dit lijmlaagje hecht zich na verhitting met een strijkijzer of een hot-fix applicator op het kledingstuk.

kledingstuk.

Aantal steentjes:
Vierkant (Crystal) - Rhinestones

Vierkant (Crystal) - Rhinestones

Rhinestones vierkant zijn gemaakt van glas en zijn 2,7 bij 2,7 mm. Ze hebben een platte achterkant met daarop een (hot-fix) lijmlaagje. Dit lijmlaagje hecht zich na verhitting met een strijkijzer of een hot-fix applicator op het kledingstuk.

Aantal steentjes: